UW ZWEMBADDROOM BINNEN HANDBEREIK

Dagdromen over een zwembad, dat is... Uzelf baantjes zien trekken als frisse start van de dag; je kinderen of kleinkinderen zien genieten in je eigen privézwemparadijs; gasten ontvangen rond die prachtige blikvanger in je tuin.

DIE DROOM IS MET BADWEELDE BEREIKBAARDER DAN OOIT

Want of je nu voor een zelfbouwpakket kiest of je project van a tot z aan ons toevertrouwt, bij Badweelde zijn je zwembadplannen in goede handen.

Badweelde ontwerpt en levert kwaliteitszwembaden en bijhorende energiezuinige, technische installaties. Advies en de beste prijs-kwaliteitsgarantie zijn daarbij essentieel. Dat ondervinden elk jaar meer dan 200 klanten bij wie we een zwembad installeren. Van enkele vierkante meter plonsplezier tot buitenmaatse zwembaden, alle afmetingen zijn mogelijk.

SWIMATIC BASIC

Met dit basismodel maken we onze belofte hard dat een zwembad voor iedereen haalbaar is. Het Basic zwembad kunnen we voor je uitvoeren in alle gewenste afmetingen, met een set van opties.
Kies je ervoor om je zwembad zelf te plaatsen, dan mag je rekenen op professioneel advies en begeleiding.

SWIMATIC CLASSIC

Het Classic zwembad van Badweelde is je eerste stap naar een topmodel in kwaliteit en technologie. Want dit type is uitgerust met de basistechnologie van IntelligentPool®, die je later heel eenvoudig kunt upgraden als je wilt.
Maar ook met deze Classic heb je al een ruime keuze aan opties en extra’s. Kortom, dit zwembad is klaar voor de toekomst.

INTELLIGENT POOL®

Van Classic naar IntelligentPool®, dat is van een instapmodel naar een volledig intelligent gestuurd zwembad. Filtratie, verlichting, temperatuur ...
Uw IntelligentPool® zwembad is uitgerust met een gebruiksvriendelijk besturingssysteem op maat, dat automatisch de zwembadfuncties voor je regelt.

MONOBLOK ZWEMBADEN

Naast de bouwkundige foliezwembaden heeft Badweelde ook polypropyleen zwembaden in het assortiment. Dit zijn kunststof zwembaden uit één stuk, sterk en robuust en gemakkelijk in onderhoud.

Eindeloze mogelijkheden

 

Tegenstroom

Blijven zwemmen

Folies in vele kleuren

Oneindig palet kleuren en motieven

Roldekken

Opbouw of inbouw lamellendek, manueel of elektrische bediening

Overkappingen

Vele mogelijkheden

Trappen

In inox, hoektrap, Romeinse trap, over de breedte, ook met plage

Verlichting

Voor iedere sfeer

Waterval

Natuursteen

Zwembadboorden, terrassen, verkoop en plaatsing

Ingebouwd bubbelbad

Naast of in het zwembad

Zelf bouwen of laten bouwen?

ZELF BOUWEN

GOEDKOPER
Het laten plaatsen van je zwembad neemt een grote hap uit je budget.Vakmensen zijn vandaag de dag niet goedkoop. Je kan veel besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Zie je het niet zitten maar je wilt toch besparen? Je kent vast wel iemand die je kan helpen...
ADVIES EN BEGELEIDING
Zelf een zwembad bouwen is helemaal niet onoverkomelijk. Zeker niet met het advies en de begeleiding die Badweelde biedt tijdens het proces. Kies uit één van de kant-en-klare pakketten die je zelf kunt aanvullen met opties. Zit je met een vraag of stuit je op een probleem? Eén telefoontje naar onze specialisten en je bent meteen geholpen.
BOUWPLANNEN EN VIDEO'S
U krijgt toegang tot gedetailleerde, maar duidelijke bouwplannen die je stap voor stap helpen in je zwembadproject. Geen betere manier om iets te bouwen dan door het goede voorbeeld te zien. En dat krijg je met onze reeks instructievideo’s waar je exclusieve toegang toe krijgt.

LATEN BOUWEN

LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER
Met Badweelde hebben we reeds 30 jaar ervaring in het realiseren van elke zwembaddroom. Uw wensen en dromen worden vakkundig omgezet in een totaalrealisatie van onberispelijke kwaliteit. Het Badweelde concept heeft zijn doeltreffendheid immers al bewezen.
VOLGENS AFSPRAKEN
Volgens Afspraken Met Badweelde sta je nooit voor verrassingen, tenzij aangename. U mag rekenen op eerlijk advies, een doordacht stappenplan, een snelle, stipte levering en een dienst-na-verkoop om u tegen te zeggen. Een woord is bij ons een woord. Een afspraak een afspraak. Dat is je garantie op een tijdig opgeleverde, tot in de kleinste details afgewerkte zwembaddroom.
TOTAALPROJECT
Heeft je architect of tuinarchitect een poolhouse met wellness, terras of douche voorzien bij je zwembad? Daarnaast denkt je aan een energiebesparende overkapping of een bubbelbad? Hoe beperkt of uitgebreid je project ook is, Badweelde bouwt het voor je van a tot z.

Enkele voorbeelden

Een vrijblijvend gesprek? Gratis offerte?

Contacteer ons

Maak een afspraak met één van onze zwembadspecialisten voor een persoonlijk zwembadgesprek. U kiest zelf een moment wat het best voor je past, zo kan je rustig al je vragen stellen zonder verplichtingen, zonder druk. Contacteer ons voor een afspraak of bel 014 65 95 45.

Liever éen van onze showrooms bezoeken? Je bent van harte welkom!

Zwembadgesprek