Van een Health Mate geniet je je leven lang.

Chronisch zieken gebruiken het om de pijn te verzachten. Sporters maken voor of na hun training gebruik van de cabine om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren. Maar evengoed mensen die gewoon graag genieten van warmte en ontspanning, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen op een snelle manier willen verbranden, halen een Health Mate infraroodsauna in huis.

IEDEREEN HEEFT BAAT BIJ EEN HEALTH MATE

En onze klanten blijven trouw aan hun sauna, vele jaren na hun aankoop. Daarom vind je onze sauna’s niet op de tweedehandsmarkt. Hebben is (ervan) houden, zoveel is duidelijk.

Klassieke sauna vs infrarood sauna

Een klassieke sauna warmt de omgeving op, de saunacabine dus. De temperatuur wordt opgedreven tot ongeveer 90°. Om die hitte draaglijk te maken, wordt er water verdampt. Voor hartpatienten is een gewone sauna 'gevaarlijk' omdat de hitte het hart belast.

In een infraroodsauna daarentegen warmen de infraroodstralen je lichaam rechtstreeks op. Dat is een pak efficiënter én aangenamer, want je hoeft de temperatuur niet zo extreem op te drijven. 50° is genoeg om alle afvalstoffen uit te zweten. Je zweet 2 à 3 keer harder in een infraroodsauna, ook al is de temperatuur een stuk lager. En aangezien je meer zweet, raak je tot 7 keer meer toxische stoffen kwijt.

Er is een Health Mate voor elk budget.

ONS GAMMA BIEDT EEN RUIME KEUZE AAN MODELLEN IN 2 VERSCHILLENDE CATEGORIËEN

De basic Health Mate cabines met gepatenteerde Tecoloy stralers.

De Luxury Health Mate cabines eveneens met gepatenteerde Tecoloy stralers, vloerverwarming, cederhout binnen en buiten.

Ontdek onze modellen op onze webshop

Een vrijblijvend gesprek? Gratis offerte?

Contacteer ons

Maak een afspraak met één van onze wellness-specialisten voor een persoonlijk wellnessgesprek. U kiest zelf een moment wat het best voor je past, zo kan je rustig al je vragen stellen zonder verplichtingen, zonder druk. Contacteer ons voor een afspraak of bel 014 65 95 45.

Liever éen van onze showrooms bezoeken? Je bent van harte welkom!

Wellnessgesprek