Automatisatie

Intelligent Pool® is volledig aanpasbaar aan je wensen

Je Intelligent Pool® zwembad is uitgerust met de nieuwste technologie om je zwembad en zwemwater in topvorm te houden. Ons systeem stuurt al je toestellen aan, wat uniek is en gericht op je gemak.

Zo regelt het gebruiksvriendelijk besturingssysteem automatisch voor jou een aantal zwembadfuncties, zoals de filtratie van het zwemwater, de verlichting, het waterniveau, de temperatuur, de verwarming, etc.

Bekijk brochure
Duurzaam
IntelligentPool® garandeert je de meest energie-efficiënte oplossing, zacht voor het milieu en je portemonnee.
Gemakkelijk
Het systeem neemt heel wat denk- en doewerk van je over.
Veilig
U bent zeker van hygiëne en veiligheid in en rond het zwembad.
Energiezuinig
Alle materialen - van isolatie over warmtepomp tot bodemplaat - zijn met zorg geselecteerd. Tel daarbij onze innovatieve technologie en je mag zeker zijn dat je zwembad een leven lang meegaat.
Controller

Controle en Eco-filtratie

Het basispakket van je IntelligentPool® zwembad garandeert je al een zwembad van topkwaliteit: met de beste materialen die we op een slimme manier verwerken.

Door de inzet van de modernste nanofiltratietechniek met filterparels, ben je zeker van glashelder water en een beduidend laag verbruik aan chemie en energie.

De bijhorende elektronische module zorgt bovendien voor een optimaal beheer van je zwembad en de ideale zwemwaterkwaliteit. Verlichting, verwarming, waterniveau, temperatuur, filtratie en meer regel je automatisch. IntelligentPool® control meet, analyseert en formuleert te ondernemen acties en stuurt je zwembad aan.

1 controller, 3 slimme programma's

 
 
 

Easy

Bovenop alle voordelen van het basispakket, is je zwembad voorzien van een automatische meet- en doseersturing (pH en chloor) die zorgt voor veilig en hygiënisch zwemwater. Dit garandeert je maximaal comfort met een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

Safe

Ook in deze module zijn alle voordelen van het basispakket inbegrepen, plus enkele extra veiligheidsfuncties. Opties die je zwembad beschermen, maar ook een veilige omgeving creëren voor rondspelende kinderen bijvoorbeeld.

De controle-eenheid stuurt het roldek en beveiligt het bij te hoge en te lage waterstand. Onze rolluiken voldoen aan de meest geavanceerde veiligheidsnormen. De waterdichte rolluikmotoren en polycarbonaat zonnelamellen hebben een garantieperiode van 5 jaar. De energiezuinige LED-onderwaterverlichting met ultralange levensduur gaat ’s avonds automatisch aan als het rolluik geopend wordt, én automatisch weer uit als je het roldek sluit.

Smart

Om je IntelligentPool® op afstand te bedienen via je pc, laptop, tablet of smartphone. Daarbij kunnen we je op je vraag via de online applicatie Badweelde Connect® zelfs op afstand adviseren.

Badweelde.be gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven. Meer informatie

OK