DE SPORTIEVELING

EEN ZWEMBAD DAT BIJ JOUW SPORTIEF LEVENTJE PAST, ZONDER VEEL TIJD TE VERSPILLEN AAN ONDERHOUD? DAT KAN, MET… INTELLIGENTPOOL

Bekijk video

Intelligentpool, het state-of-the-art zwembadconcept van badweelde

Net iets voor jou

Je staat ’s morgens vroeger op om geen 5 maar 10 kilometer te kunnen lopen. Daarna nog een tochtje met de fiets en een snel bezoekje aan de fitness. Je bent niet te stuiten. De tijd, dat staat voor jou gelijk aan prestaties. En zo wil jij ook jouw zwembad. Eentje dat altijd klaar is om te presteren, zonder te veel tijd te verliezen… Daarom is IntelligentPool net iets voor jou. Dit zwembadconcept is duurzaam, energiezuinig, gebruiksvriendelijk en helemaal aanpasbaar aan jouw wensen.

Wat is dat, zo'n intelligentpool?

Een IntelligentgentPool is niet alleen de slimste maar ook de makkelijkste keuze. Zo zorgt het state-of-the-art controlesysteem ervoor dat je zelf niets meer moet meten. En als het systeem iets nodig heeft, laat het je gewoon weten.

Afhankelijk van de extra opties die je kiest, regelt het controlesysteem ook automatisch de verlichting, het roldek, het waterpeil, de verwarming en nog veel meer. En de aansturing van het zwembad en alle bijhorend zwembadfuncties doe je waar en wanneer jij wil. In een strandstoel of vanuit je bed? Met de superhandige app bestuur jij het zwembad vanop je smartphone of tablet zonder dat je daarvoor thuis hoeft te zijn.

 

Waarom Intelligentpool?

 

EEN BETAALBARE ZWEMBADDROOM

Je hebt al een IntelligentPool in je tuin vanaf 12990€. Een gezin met kinderen besteedt al gauw zo’n 5.000 euro aan een zomervakantie. Voor de prijs van twee zulke reizen kan je dus een leven lang genieten van oneindig veel vakantieplezier in eigen tuin!

 

DUURZAME MATERIALEN EN PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT

Je IntelligentPool wordt gebouwd met de allerbeste materialen. Het resultaat is een energiezuinig zwembad dat een leven lang meegaat. Zo maken we gebruik van de unieke InsuPool isolatie die de aangename watertemperatuur langer vasthoudt..

 

TE BEDIENEN MET JE SMARTPHONE

En ten slotte, om het je helemaal gemakkelijk te maken, kan een IntelligentPool heel eenvoudig worden aangestuurd via een computer, tablet of smartphone. Je hoeft dus zelfs niet thuis te zijn om je zwembadfuncties in te stellen.

 

EEN MINIMUM AAN ONDERHOUD

En dan nu het leukste: een IntelligentPool onderhoudt zichzelf! Of toch voor het grootste deel. Het state-of-the-art controlesysteem zorgt ervoor dat al je toestellen optimaal samenwerken, zodat je altijd kristalhelder en hygiënisch water hebt. Meer tijd voor jou dus om van je zwembad te genieten.

Hoe werkt het?

Intelligentpool schema Intelligentpool schema Intelligentpool schema - buttons

Badweelde.be gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven. Meer informatie

OK