DE DOE-HET-ZELVER

TROTS ZIJN OP HET SLIMME ZWEMBAD DAT JIJ HEBT GEPLAATST ÉN OP DE KOOP TOE EEN MOOI BEDRAG BESPAREN? DAT KAN, MET… INTELLIGENTPOOL

Bekijk video

Intelligentpool, het state-of-the-art zwembadconcept van badweelde

Net iets voor jou

Je steekt graag de handen uit de mouwen. Een geboren handige Harry. De badkamer heb je zélf gezet. Het tuinhuis heb je zélf gezet. En het zwembad, dat wil je ook het liefst zélf zetten… Daarom is IntelligentPool net iets voor jou. Dit zwembadconcept is duurzaam, energiezuinig, gebruiksvriendelijk en helemaal aanpasbaar aan jouw wensen. Dankzij onze uitgebreide handleidingen en vakkundig advies wordt het zetten van een IntelligentPool zwembad een doenbare klus voor een doorwinterde doe-het-zelver, zoals jij.

Wat is dat, zo'n intelligentpool?

Een IntelligentgentPool is niet alleen de slimste maar ook de makkelijkste keuze. Zo zorgt het state-of-the-art controlesysteem ervoor dat je zelf niets meer moet meten. En als het systeem iets nodig heeft, laat het je gewoon weten.

Afhankelijk van de extra opties die je kiest, regelt het controlesysteem ook automatisch de verlichting, het roldek, het waterpeil, de verwarming en nog veel meer. En de aansturing van het zwembad en alle bijhorend zwembadfuncties doe je waar en wanneer jij wil. In een strandstoel of vanuit je bed? Met de superhandige app bestuur jij het zwembad vanop je smartphone of tablet zonder dat je daarvoor thuis hoeft te zijn.

 

Waarom Intelligentpool?

 

EEN BETAALBARE ZWEMBADDROOM

Je hebt al een IntelligentPool in je tuin vanaf 12990€. Een gezin met kinderen besteedt al gauw zo’n 5.000 euro aan een zomervakantie. Voor de prijs van twee zulke reizen kan je dus een leven lang genieten van oneindig veel vakantieplezier in eigen tuin!

 

DUURZAME MATERIALEN EN PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT

Je IntelligentPool wordt gebouwd met de allerbeste materialen. Het resultaat is een energiezuinig zwembad dat een leven lang meegaat. Zo maken we gebruik van de unieke InsuPool isolatie die de aangename watertemperatuur langer vasthoudt..

 

TE BEDIENEN MET JE SMARTPHONE

En ten slotte, om het je helemaal gemakkelijk te maken, kan een IntelligentPool heel eenvoudig worden aangestuurd via een computer, tablet of smartphone. Je hoeft dus zelfs niet thuis te zijn om je zwembadfuncties in te stellen.

 

EEN MINIMUM AAN ONDERHOUD

En dan nu het leukste: een IntelligentPool onderhoudt zichzelf! Of toch voor het grootste deel. Het state-of-the-art controlesysteem zorgt ervoor dat al je toestellen optimaal samenwerken, zodat je altijd kristalhelder en hygiënisch water hebt. Meer tijd voor jou dus om van je zwembad te genieten.

Hoe werkt het?

Intelligentpool schema Intelligentpool schema Intelligentpool schema - buttons

Badweelde.be gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven. Meer informatie

OK