Verwarming

Roos zonneverwarming, een zinvolle investering

Roos zonnewarming bestaat uit zeer duurzaam polypropileen en ABS materiaal. De oudste collectoren zijn meer dan 25 jaar oud en liggen nog in perfecte staat op het dak. Interessant bij dit systeem is dat na initiële investeringskost, de verwarming absoluut gratis is. Door de opbouw van de collector is hij windvast en hoeft dus niet verlijmd te worden op het dak. En het systeem wordt niet aangetast door knaagdieren.

Roos zonnewarming geeft tot 6°C extra warmte aan je bad (op voorwaarde dat je s nachts afdekt uiteraard). In geval je toch schade zou hebben, wat zelden voorkomt (meestal betreft het dan vorst schade omdat de collector niet goed werd leeggelaten bij het overwinteren) is de collector is stukken van 10cm² te herstellen.

De automatische sturing zorgt voor extra efficiëntie. Deze sturing schakelt de zonnecollector uit of aan naargelang de wisselende weersomstandigheden wat in ons klimaat uiteraard een groot voordeel is. Het systeem kan op maat van je dak aangepast worden. Zo kunnen eventuele dakkoepels of schouwen gemakkelijk omzeild worden.

Duurzaam
Roos zonneverwarming is gemaakt van zeer duurzaam polypropileen en ABS-materiaal. De oudste collectoren zijn 25 jaar oud en nog in perfecte staat.
Gratis Warmte
Na de aankoop van je systeem is de verwarming van je zwembad 100% gratis.
Makkelijk
De collector hoeft niet verlijmd te worden op het dak. En dankzij het flexibel systeem kunnen dakkoepels en schouwen makkelijk omzeild worden.
Automatisch
De automatische sturing schakelt de zonnecollector uit of aan naargelang de veranderende weersomstandigheden. Een groot voordeel in ons wisselvallig klimaat.

Badweelde.be gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven. Meer informatie

OK