Een IntelligentPool is op alle vlakken de slimste keuze.

Het is een zwembadconcept dat aansluit bij de moderne tijd: duurzaam, energiezuinig, gebruiksvriendelijk, ecologisch en helemaal op jouw maat aan te passen.

Kies een type dat het beste bij jou past en ontdek wat IntelligentPool jou te bieden heeft.

ITSmartass

De IT smartass

De IT smartass houdt van technologie. Alles is gedigitaliseerd. Koffie zetten gebeurt automatisch, zijn rolluiken zijn geautomatiseerd,... en ook zijn zwembad. Met een INTELLIGENTPOOL zwembad kan hij rekenen op een state-of-the-art zwembadoptie. Voor jaren zwemplezier met de laatste technologie.

Bekijk jouw ideale zwembadoplossing

De huismus

De superhuismoeder gaat net de kids afhalen van school. Ze stelt het zwembad alvast in… Zij pikt de kinderen op van school en rijdt naar huis. Daar opent zij het roldek met haar iPad terwijl zij nog snel een taart in de oven duwt en de kids zich omkleden. Met een INTELLIGENTPOOL zwembad kan zij rekenen op een veilige én familiale zwembadoptie. Voor jaren zwemplezier.

Bekijk jouw ideale zwembadoplossing
Huismus
Relaxer

De Relaxer

De liever-lui-dan-moe-man is de luierik thuis. De afwas, de strijk, poetsen, de vuilbakken buiten zetten? Alles is hem te veel. Laat staan, het zwembad onderhouden. Met een INTELLIGENTPOOL zwembad kan hij rekenen op een makkelijke én zorgvrije zwembadoptie. Voor jaren zwemplezier zonder moeite.

Bekijk jouw ideale zwembadoplossing

De Doe-Het-Zelver

De doe-het-zelver steekt het liefst zelf zijn handen uit de mouwen. Ook om een zwembad te bouwen. Zo mag hij niet alleen fier zijn op ‘zijn’ zwembad, maar bespaart hij ook nog eens een flink bedrag. Waar hij dan een bbq, een outdoor hifi-installatie, design tuinmeubelen van kan kopen. Met een INTELLIGENTPOOL zwembad kan hij rekenen op een ideale, budgetvriendelijke zwembadoptie. Voor jaren zwemplezier.

Bekijk jouw ideale zwembadoplossing
Doe-Het-Zelver
Sportieveling

De Ultra-sportieveling

De ultra-sportieveling staat extra vroeg op, programmeert het zwembad en gaat voor een 10k loopje of een fietstochtje. Met een INTELLIGENTPOOL zwembad kan zij rekenen op een makkelijke én sportieve zwembadoptie. Voor jaren sportief zwemplezier.

Bekijk jouw ideale zwembadoplossing

De Hardwerkende Professional

De hardwerkende zakenman is vooral bezig met... zijn job. Zijn hobby is... zijn job. Dagen van 12 uur zijn voor hem dagelijkse kost. Maar hij wil wel het beste voor zijn gezin. Dus ook een topzwembad, dat hij voor hen regelt vanop... zijn job. Met een INTELLIGENTPOOL zwembad kan hij rekenen op een duurzame én zorgvrije zwembadoptie.

Bekijk jouw ideale zwembadoplossing
Professional

Badweelde.be gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven. Meer informatie

OK